Fint omdöme från deltagare på programmet Certifierad data scientist

Det är sånt här som gör det extra kul att leverera det vi kan i form av utbildningar. När man förstår att vi hjälpt till att förflytta någon. Deltagaren har valt att vara anonym.

Jag har tyckt att kursen har varit extremt välplanerad in i minsta detalj, kursen har tagit upp vad jag uppfattar som den absoluta essensen av vad en data scientist bör kunna, både praktiskt och teoretiskt. Allt från hur man tillgängliggör data, vilka tekniska lösningar som möjliggör bra datainsamling och struktur av insamlad data, till kärnan – analysbiten –  som ni både förklarar översiktligt och ”enkelt” men också med djupare genomgångar av avancerade modeller inkluderat både för och nackdelar mellan alla val man kan göra. Till sist så syr ni ihop påsen med innehåll avseende visualisering och presentation.

I princip alla föreläsningar har föredragits av extremt proffsiga föreläsare som har upplevts väldigt kunniga och angelägna om att överföra sin kunskap.

Så för att sammanfatta, bullseye!

Sånt här värmer!

Hör gärna av dig om du är intresserad av utbildningsprogrammet som deltagare eller som chef för någon som kan vara aktuell för programmet. tor.kamsvag@ferrologic.se / 0730740705