Data Scientist som vill lära sig mer

Ahlin Helena - Version 2Till affärsområdet Analytics på vårt stockholmskontor söker vi nu fler personer som vill arbeta som expertkonsult inom data science och avancerad analys hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett starkt team inom data science och få möjlighet att utveckla dig snabbt och målinriktat utifrån din nuvarande nivå.

Vi arbetar med kunder som har insett att de vinner konkurrensfördelar genom att arbeta datadrivet. Inom affärsområdet har vi förutom ett starkt data science-gäng även experter inom alla delar som behövs för att bygga upp en stark analytisk förmåga hos våra kunder, dvs arkitekter, ETL-utvecklare, Big Data utvecklare, informationsarkitekter och BI experter.

Vår vision är att vara en helhetsleverantör som genom att bygga och stärka den analytiska förmågan och kulturen hjälper våra kunder att bli vinnare i ett digitaliserat samhälle. Rätt kompetens och organisation och information och system.

För att passa i rollen tror vi att du har högskoleutbildning inom matematik, statistik eller datavetenskap. Du brinner för data analys och kan redan idag minst ett analysverktyg, såsom Python, SAS, SPSS eller R. Dessutom kan du på ett pedagogiskt sätt kommunicera resultat av dina analyser till olika intressenter och förklara hur de kan användas i verksamheten. När du hör ordet ”konsult” så tänker du ”spännande, omväxlande och utvecklande”.

Vi arbetar hårt med att ligga i framkant och investerar mycket i att lära oss nya områden. Vi har dedicerade R&D-dagar för alla anställda, samt mäter och belönar hur mycket vi lärt oss och delat med oss av vår kunskap. Vi mäter det vi tycker är centralt för en verksamhet som bygger på kunskap.

Våra ledord

  • Öka affärsvärdet av våra kunders information.
  • Göra våra kunder till vinnare i en digitaliserad värld
  • Samla och leverera kompetens i världsklass som gör oss till en erkänd helhetsleverantör för att bygga kundens analytiska förmåga. Från vilket nuläge som helst.
  • Vara det självklara valet för strategi och genomförande.
  • Vara ett prestigelöst expert-team som ständigt hjälper varandra att ligga i framkant.
  • Vara generösa med kunskap internt och externt. Knowledge. Shared.
  • Vara initiativrika och engagerade. Kul för oss, avgörande för kunden.
  • Vi gillar det vi gör. Vi gör det vi gillar.

Skicka din ansökan till analytics@ferrologic.se, märkt med ”Data Science”. Har du några frågor kring tjänsterna kontaktar du vår konsultchef Helena Ahlin på 0730-74 11 14. Vi ser fram emot din ansökan!