Erfaren verksamhetsutvecklare och modellerare

Vi söker dig som uppskattar den outsinliga och stimulerande utmaningen i att överbrygga gapet mellan verksamhet och IT. Du drivs av att med utgångspunkt i verksamheten och ett ledningsperspektiv skapa modeller och krav för effektiv IT och affärsintegration. Processmodellering och informationsmodellering i kreativa workshopar är fundamenten i vår verksamhet. Du ska gilla att kombinera kraftfulla metoder med en pragmatisk och resultatstyrd tillämpning. Du är förtrogen med helhetssynen inom verksamhetsarkitektur, affärsdriven utveckling av IT (Enterprise Architecture). Vi ser också helst att du behärskar något av de ledande EA-verktygen, som stödjer en professionell hantering av olika tillgångar i livscykeln, från strategi och mål till införda processer med uppföljning av resultat.

Hos oss kommer du att vara med och bygga ett ledande designcenter, där vi med verksamhetens engagemang och krav som grund formar en hållbar informationsarkitektur och smarta affärsprocesser. Eftersom vi lever som vi lär så föredrar vi att arbeta med moderna repositoriebaserade modelleringsverktyg (som ARIS, Enterprise Architect, Oracle BPA Suite m.fl.), verktyg som skärper och förenklar kvalitetskontroll, återanvändning och förvaltning av framtagna modeller och mönster.

Inom Ferrologic finns hela kedjan från modellering till teknisk integration och implementation av lösningar representerad. Vi tror att du också stimuleras av att delta i hela kedjan från idé till praktiskt genomförande hos alla våra spännande kunder.

Skicka in din ansökan till info@ferrologic.se och märk den ”Ansökan Verksamhetsutvecklare”.