Managementkonsult inom Analytics

Efterfrågan på våra strategitjänster kring analytics ökar. Vi är idag ett mindre gäng med en intressant erfarenhetsbas både från analytics-sidan och från mer generell managementkonsulting som tillsammans bidrar till att lyfta våra kunders egna analytiska förmåga och -kultur.

Vi söker nu dig som antingen jobbat i olika roller som managementkonsult och ser analytics som nästa stora paradigmskifte för organisationer i framkant.

Eller så har du efter många år som expert inom data warehouse, BI, analytics börjat känna att du vill utnyttja din erfarenhet på ett nytt sätt. Du kanske är en erkänd expert som anställd i en större organisation och känner att det vore kul att vidareutvecklas som expert i en konsultroll i olika organisationer och branscher. Eller så är du en mycket senior BI/DW/Analytics-konsult med en ‘strategisk ådra’ som du vill renodla och utveckla stegvis för att bli strategisk managementkonsult.

Titta gärna på beskrivningen av Strategic Analytics @ Ferrologic. Vi är idag relativt unika på marknaden då vi kombinerar tekniknära tjänster kring dataförsörjning, analystjänster (data science), arkitektur, governance, utbildning och strategi inom Analytics. Blir du nyfiken så tveka inte att ta kontakt så kan vi tillsammans resonera om dina drivkrafter och mål stämmer överens med våra. Denna tjänst är placerad i Stockholm, på Ferrologics huvudkontor i Gamla Stan.

 

Kontakta Tor Kamsvåg på tor.kamsvag@ferrologic.se // 0730740705


Vi hjälper även en del av våra kunder med väldigt specifika rekryteringsuppdrag inom data science / analytics så även om vi skulle komma fram till att konsultjobbet inte är rätt så kan det vara värt att ses.