Managementkonsult inom Analytics

Efterfrågan på våra strategitjänster kring analytics ökar. Vi är idag ett bra gäng med en intressant erfarenhetsbas både från analytics-sidan och från mer generell managementkonsulting som tillsammans bidrar till att lyfta våra kunders egna analytiska förmåga och -kultur.

Vi söker nu dig som vill delta i paradigmskiftet att bygga och förädla analytiska datadrivna organisationer. De som vill ligga i digitaliseringens framkant och dra full affärsnytta av data och analys.

Du kan ha jobbat i olika roller som managementkonsult och är sugen på att fokusera på att skapa affärsvärde med analytics, AI, etc. Eller så har du efter många år som expert inom data warehouse, BI, analytics börjat känna att du vill utnyttja din tunga erfarenhet på ett nytt sätt. Du kanske är en erkänd expert som anställd i en större organisation och känner att det vore kul att vidareutvecklas som expert i en konsultroll i olika organisationer och branscher. Eller så är du en mycket senior BI/DW/Analytics-konsult med en ’strategisk ådra’ som du vill renodla och utveckla stegvis för att bli strategisk managementkonsult.

Titta gärna på beskrivningen av Strategic Analytics @ Ferrologic. Vi är idag relativt unika på marknaden då vi kombinerar tekniknära tjänster kring dataförsörjning (data engineering), analystjänster (data science), arkitektur, governance, utbildning och strategi inom Analytics. Blir du nyfiken så tveka inte att ta kontakt så kan vi tillsammans resonera om dina drivkrafter och mål stämmer överens med våra. Denna tjänst är placerad i Stockholm, på Ferrologics huvudkontor i Gamla Stan.

 

Skicka din ansökan till analytics@ferrologic.se, märkt med ”Managementkonsult Analytics”. Har du några frågor kring tjänsterna kontaktar du Tor Kamsvåg på 073 074 07 05. Vi ser fram emot din ansökan!


Vi hjälper även en del av våra kunder med väldigt specifika rekryteringsuppdrag inom data science / analytics så även om vi skulle komma fram till att konsultjobbet inte är rätt så kan det vara värt att ses.