Lunchseminarium: API Management drivkrafter och framgångsfaktorer

Är ni nyfikna på API Management och vill veta varför de allra flesta organisationer bör fundera på hur API Management kan passas in i just deras digitala roadmap?

Välkommen till ett lunchseminarium om drivkrafter och framgångsfaktorer runt API- Management. Seminariet äger rum på anrika Palace i Göteborg den 19:e maj.

Agendans innehåll vänder sig till er som funderar på hur ni skall förhålla er till API Management och som är nyfikna på hur er organisation skapar en roadmap för ett lyckat API Management initiativ.
Kom och ät en lunch, lyssna, lär och utbyt erfarenheter med andra. Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade.

Bakgrund:
Antalet  API:er bara blir fler och fler och de öppnar nya möjligheter till att tjäna pengar och bygga kundlojalitet.  Den senaste tiden har det varit svårt att undgå begreppet API Management, men det kanske inte är lika självklart för alla vad det konkret omfattar och innebär, eller varför de allra flesta organisationer bör fundera på hur API Management ska passas in i just deras digitala roadmap. Vilka delar och angreppssätt ert bolag bör ha till API Management beror i mångt och mycket på vad det är ni vill åstadkomma. Dessa frågor och fler kommer vi att adressera på vårt seminarium.

people_working_squareAPI Management – drivkrafter och framgångsfaktorer
Vill ni exponera funktioner i era backendsystem i flera kanaler eller vill ni genom API:er uppnå ökad kundlojalitet? Eller funderar ni på att utveckla er affär genom nya kompletterande digitala tjänster; att koppla ihop web, appar och saker mot era kunder eller kanske uppnå ökad försäljning via partnerprogam? Oavsett vilket är det viktigt att ta fram en API Management roadmap som möjliggör API:er som hanterar säkerheten, är lättanvända och som skalar.

 

choice_pictureVerktyg för API Management
Är ni nyfikna på hur olika leverantörers produkter stöder era behov, då kanske Ferrologics genomgång av utvalda produkter från följande 5 leverantörer kan vara av intresse; Redhat, WS02, Apigee, Microsoft och Mulesoft. Ni har även möjlighet till att se demos av några av produkterna efteråt.

 

 

 

Datum:
Den 19:e maj

Agenda:
11.00 – 11:30 Registrering
11.30 – 12.15  API Management – drivkrafter, framgångsfaktorer och verktyg
12.15 – 12.45  Lunch och mingel
12.45 – 13.30 Diskussion/Demos

Plats:
Palace
Södra hamngatan 2
411 06 Göteborg

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.